fbpx
Smukt køkken i valnød og stål
28. august 2024

Skandinavisk simplicitet


OM DENNE CASE

Rene linjer. Nordisk simplicitet. Og et roligt udtryk, der giver plads til køkkenmaskiner på hylderne, mad på bordet og mennesker i køkkenet. Dette køkken er et strålende eksempel på, hvordan stålmaterialer kan komplimentere hinanden og skabe et lyst og stilrent look. 

Her er køkkenskabene nemlig malet i en grålig nuance, mens grebene i stål matcher perfekt til stålbordpladen. Over skabene svæver en imponerende 4 meter lang bordplade i 5 mm massiv rustfrit stål, som skaber en let og svævende effekt, takket være en diskret hævet kant. Denne elegante detalje adskiller bordpladen fra skabene og tilføjer en ekstra dimension til køkkenets strømlinede look.

Køkkenøen er et centralt element i rummet, udstyret med en rummelig Heartsteeling-vask, som er lidt længere end en standardvask. Vaskens placering på køkkenøen er en praktisk løsning, som maksimerer bordpladsen og sikrer god arbejdsplads. 

Bordpladen i rustfrit stål er en central del af køkkenets æstetik, svejset på stedet for at sikre en perfekt pasform.

Galleri

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores kunder er design- og kvalitetsbevidste og de sætter pris på skræddersyede og unikke løsninger, der ser fantastiske ud og som holder i mange år.