fbpx
Køkken i træ med custom stålbordplade
Hunch Living
25. oktober 2019
Smuk barbordssektion med stålbordplade og to vinglas
Rum til at mødes
16. december 2021

Skandinavisk køkken


OM DENNE CASE

Skandinavisk design. Enkelhed. Rene linjer og skarpe kanter. Det er, hvad der kendetegner dette køkken. De gyldne lamper og vandhaner skaber en varm kontrast til de kølige undertoner i køkkenskabe og stålbordplade.

Den Heartsteeling-bordplade der er benyttet her, har en tykkelse på 5 mm., der giver en let og lys fornemmelse. Det understøttes af fronterne, der er valgt til køkkenet og får det til at ligne, bordpladen svæver elegant over køkkenskabene.

Den isvejsede håndvask er en Heartsteeling-vask i modellen HS10. Dens skarpe kanter og svagt rundede hjørner understøtter køkkenets minimalistiske design og er desuden let og praktisk at rengøre. Vasken har nemlig ikke nogen synlige samlinger eller kroge, hvor der kan sætte sig snavs.

Det er kunden selv, der har stået for opmålingen af køkkenet og bestilt en stålbordplade ud fra vores vejledning. Det har resulteret i et køkken, hvor alle elementer er skræddersyede og tilpasset de unikke mål.

Galleri

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores kunder er design- og kvalitetsbevidste og de sætter pris på skræddersyede og unikke løsninger, der ser fantastiske ud og som holder i mange år.