fbpx

Hvad skal du vælge til dit køkken: Gasblus eller induktion?

Nyt og moderne køkken med stålbordplade
Derfor skal du vælge en bordplade i rustfrit stål
3. april 2020
Smuk Overflade af stål i køkkenet
Sådan vedligeholder du din stålbordplade
10. juli 2020
Nyt og moderne køkken med stålbordplade
Derfor skal du vælge en bordplade i rustfrit stål
3. april 2020
Smuk Overflade af stål i køkkenet
Sådan vedligeholder du din stålbordplade
10. juli 2020

En Heartsteeling-bordplade sikrer dig et tidløst og elegant køkken, som du kan sætte dit eget præg på. Vi skræddersyr nemlig bordpladen til netop dine ønsker, og du kan frit vælge, om du ønsker at få integreret gasblus eller induktion i din bordplade.

Stålbordplade med integrereret gasblus

Hvis din bolig har indlagt gas, er det kun naturligt at vælge en bordplade med gasblus. Gasblus har desuden en særlig charme for dig, der gerne vil tilføje et mere rustikt look til dit køkken.

Mange gasblus har en stålkant, og denne stålkant svejser vi sammen med bordpladen, så du får en smuk, sammenhængende bordplade uden synlige overgange. Gasblusset kommer ganske enkelt til at gå i ét med bordpladen.

Rent brugsmæssigt er gasblus kendt for hurtig tilpasning af temperatur og et lavt energiforbrug – men er naturligvis betinget af, at du har adgang til bygas eller har installeret en gasbeholder. 

Moderne induktionskogeplader

Visuelt giver induktionskogeplader et mere moderne look. De helt enkle induktionskogeplader matcher det rustfrie stål godt – og der findes mange at vælge imellem, så du kan få netop de madlavningsmuligheder, der passer til dig.

Planlimede induktionsplader er vores mest populære løsning – og det forstår vi godt. Med uhyre præcis planlimning sikrer vi nemlig, at bordpladen og induktionspladerne altid går ud i ét.

Induktionskogeplader er desuden lette at rengøre, og de præcise samlinger sikrer, at der ikke er fordybninger, hvor der samler sig snavs.

Smukke løsninger med gennemført finish

Uanset om du vælger en kogeplade med gasblus eller induktion, er du garanteret en gennemarbejdet og langtidsholdbar løsning, når du handler med os. Vi ved nemlig, at du tilbringer rigtig meget tid i dit køkken – og det skal dine løsninger leve op til.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om netop dine ønsker.

Comments are closed.