fbpx

Derfor skal du vælge en bordplade i rustfrit stål

Stålbordplade med gaskomfur
Hvad skal du vælge til dit køkken: Gasblus eller induktion?
3. april 2020
Stålbordplade med gaskomfur
Hvad skal du vælge til dit køkken: Gasblus eller induktion?
3. april 2020

Stål er et af de stærkeste materialer, der findes. Med en bordplade i rustfrit stål har du en hygiejnisk bordplade, der holder i mange år – og som kun bliver smukkere af dens patina.

Stærkt og holdbart materiale

Et køkken er i høj grad en arbejdsplads. Og et køkkenbord skal både kunne agere arbejdsstation, samlingspunkt og legeplads for hele familien.

Vores bordplader er designet til at holde i mange år. Rustfrit stål er et utroligt materiale, der sikrer dig et brugbart og funktionelt køkken, hvor du bekymringsfrit kan arbejde med madlavningen. Overfladen på vores bordplader er helt lukket, og det betyder, at bordpladen ikke suger væske, og der ikke dannes pletter. I stedet er bordpladen let at rengøre og kan hurtigt tørres af efter madlavning.

Over tid vil en stålbordplade matteres og tildrage sig lidt ridser. Dette er en helt naturlig del af brugen, men kan mindskes med den korrekte vedligeholdelse. Mange betragter det dog som en del af stålbordpladens aldring og nyder det matte look, patinaen tilføjer.

Let at rengøre

Mange industrielle køkkener vælger en bordplade i rustfrit stål. Det gør de, fordi en bordplade i rustfrit stål er et hygiejnisk valg. Den er meget let at rengøre, og alle væsker forbliver på overfladen.

Når du vælger en Heartsteeling-bordplade, får du en bordplade der er skræddersyet til dig. Vi fremstiller bordplader efter dit køkkens nøjagtige mål, og du kan f.eks. vælge en bordplade med vulstkanter, der sikrer, at evt. spildt væsker bliver holdt på bordpladen.

Desuden kan du få isvejset håndvask, gasblus eller induktion, så hele bordpladen går ud i ét uden synlige samlinger eller sprækker. Det er en særlig fordel ved stålbordplader, der gør, at der ikke samler sig skidt i kroge eller sprækker.

Det skandinaviske look

En bordplade i rustfrit stål giver dit køkken et smukt skandinavisk look. De rene linjer tilføjer et industrielt udtryk, men kan også kombineres med andre materialer og farver for en mere legende og kreativ stemning.

Der er mange muligheder for individuelle tilpasninger, når du bestiller en bordplade hos os. For vi ved, det er detaljerne, der gør forskellen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en snak om dine køkkendrømme.

Comments are closed.