fbpx

Designet til at holde for evigt: Et bæredygtigt valg

Smuk Overflade af stål i køkkenet
Sådan vedligeholder du din stålbordplade
10. juli 2020
Stål køkkenbord med vask og vandhane HS10-DB-a
Skarpkantet, afrundet og med drypbakke? Sådan vælger du den helt rigtige vask til dit køkken
4. maj 2021
Smuk Overflade af stål i køkkenet
Sådan vedligeholder du din stålbordplade
10. juli 2020
Stål køkkenbord med vask og vandhane HS10-DB-a
Skarpkantet, afrundet og med drypbakke? Sådan vælger du den helt rigtige vask til dit køkken
4. maj 2021

En Heartsteeling-bordplade er et bæredygtigt valg. Faktisk er den nærmest designet til at holde for evigt – den er utroligt holdbar og årenes slid bliver kun til charmerende patina, der giver bordpladen karakter.

En næsten uendelig livscyklus

Når man taler om bæredygtighed, er det vigtigt at tage højde for et materiales livscyklus. Desto længere livscyklus et materiale har, desto mere bliver det brugt og genbrugt – og sparer dermed udvindelse af nye materialer.

Rustfrit stål har en næsten uendelig livscyklus. Det er holdbart og over tid også mindre belastende end f.eks. malet stål.

Op til 90% af stål genbruges

Stål hører generelt til blandt jordens mest bæredygtige materialer. Det er stærkt, modstår rust og når materialet først er udvundet, har det et utal af anvendelsesmuligheder. Når stål bliver genanvendt, mister det hverken sin kvalitet eller styrke.

Bæredygtighed handler i høj grad om genanvendelse. På verdensplan bliver mindre end 73% af metaller genanvendt – men hvad rustfrit stål angår, genanvendes langt mere end 90% af det udvundne materiale. Samtidig mindskes kvaliteten af stålet ikke, når det genanvendes.

Godt håndværk

Stål er et uhyre stærkt materiale, og vores bordplader tåler både farvede fødevarer og de fleste væsker. Stålet tåler også høje temperaturer – det betyder, at du let kan sætte gryder eller bageplader direkte på bordet uden at efterlade mærker eller forårsage buler i bordpladen.

En Heartsteeling-bordplade nyder godt af ståls mange kvaliteter. Den tåler både vand og varme og er let at vedligeholde. Når bordpladen tages i brug, vil der unægteligt opstå små, overfladiske ridser, som er med til at sætte et patineret præg på bordpladen.

Hos Heartsteeling ligger vi netop stor vægt på det bæredygtige aspekt. Vi er stolte af vores håndværk, og vi designer bordplader, der kan være en del af dit hjem for evigt. På den måde sparer vi på jordens ressourcer og bevarer funktionaliteten i dit køkken – uden at gå på kompromis med finish eller design. 

En Heartsteeling-bordplade er designet til at holde i mange år – et helt liv, faktisk. Læs mere om mulighederne her.

Comments are closed.