fbpx

Skarpkantet, afrundet og med drypbakke? Sådan vælger du den helt rigtige vask til dit køkken

Svejset stålbordplade med vask
Designet til at holde for evigt: Et bæredygtigt valg
28. september 2020
Svejset stålbordplade med vask
Designet til at holde for evigt: Et bæredygtigt valg
28. september 2020
Show all

Stål køkkenbord med vask og vandhane HS10-DB-a

Der er mange beslutninger, der skal tages, når du skal designe dit drømmekøkken. Fra de helt overordnede ting som farver og materialer til de små detaljer som f.eks. afløbet i din håndvask. Det hele er vigtigt, og det kan godt være svært at overskue. 

For at gøre det lidt nemmere for dig, har vi her samlet alt det, du har brug for at vide, inden du beslutter dig for, hvilken håndvask der passer til dig og dit køkken. 

Formen på din håndvask 

En Heartsteeling-håndvask findes, helt overordnet, i tre forskellige varianter alt efter, hvilket look du ønsker. Her er det særligt rundingen på kanterne, der varierer. Du kan vælge mellem: 

En skarpkantet vask som har et meget stramt design. Her er de lige linjer i fokus og kombineret med en stålbordplade giver vasken et meget skarpt look. Ulempen ved denne type håndvask er, at den kan være svær at rengøre helt ind i hjørnerne. 

En skarpkantet vask med radius 10 i hjørnerne er den vask, langt de fleste vælger. Den har et stramt design, lige linjer og flader, men grundet de bløde buer i hjørnerne, er den nemmere at rengøre. 

Industrihåndvaske har radius 70 i hjørnerne og er dermed langt mere rundede i hjørnerne. Man benytter primært denne håndvask til industrikøkkener, fordi den er praktisk og let at rengøre. Hvis dit drømmekøkken har et industrielt retro udtryk, kan denne vask fuldende looket. 

Når du vælger en Heartsteeling-vask til dit køkken, får du et skandinavisk look, hvor der virkelig er kælet for detaljen. Når vasken kombineres med en Heartsteeling-bordplade, kan den monteres i en elegant løsning uden synlige overgange mellem vask og bordplade. 

Strainer eller prop? 

Du har sikkert aldrig skænket dit afløb en tanke. Det er den slags, der bare skal fungere. Men vidste du, at du hos Heartsteeling kan vælge mellem at få en prop eller strainer i din håndvask? 

Straineren er den mest benyttede løsning blandt vores privatkunder. Her sikrer en rist, at mindre madstykker o.lign. opfanges, inden det ryger i afløbet. 

Hvis du foretrækker en mere simpel løsning, kan du også vælge proppen, der har et mere nostalgisk design. 

En drypbakke giver dig praktiske fordele

Vi er vilde med drypbakker – og det burde du også være! For med en drypbakke får du en praktisk løsning, der sikrer, der ikke ligger unødigt vand på bordpladen.  

Drypbakken, der typisk placeres på én af håndvaskens sider, skråner ned mod vasken og guider overskydende vand ned i afløbet. Det giver dig brugbar arbejdsplads uden at gå på kompromis med designet. 

Vi anbefaler typisk, at drypbakken har den samme størrelse som håndvasken, men det er helt op til dig, hvilken størrelse du ønsker – og den kan tilpasses efter netop den mængde plads, du har til rådighed. 

Uendelige muligheder  

Vi ved, alle køkkener er forskellige. Derfor hjælper vi gerne med den køkkenkombination, netop du drømmer om. 

Det betyder, at vi gerne hjælper dig med at kombinere en Heartsteeling-bordplade med en af vores standardvaske, eller med en vask fra andre producenter, hvis der er en specifik detalje du gerne vil have. 

Men vi kan også lave specialvaske i præcis den størrelse du har behov for eller plads til.  

Det kan også være en løsning, hvor der installeres en Heartsteeling-vask i en træbordplade – enten under eller over.  

Så hvis du har en idé, så kan kombinationerne mixes og matches i det uendelige. 

En Heartsteeling-bordplade er designet til at holde i mange år – et helt liv, faktisk. Læs mere om mulighederne her.

Comments are closed.